Sačekajte momenat!!!Општина Беочин
-
-
-
-
-
-
-
<< Nazad
Beočin, 22. decembar 2022.

U petak počinje „BEOČINSKO RASPUSTILIŠTE“

U petak počinje „BEOČINSKO RASPUSTILIŠTE“

Poštovani,

Opština Beočin i Centar za kulturu, sport i turizam vas i ove zime pozivaju na program „BEOČINSKOG RASPUSTILIŠTA“ koje će biti održano od 23. do 29. decembra.

Kako bi i ovaj zimski raspust najmlađi sugrađani počeli na zabavan i kreativan način, organizatori su pripremili raznovrsne besplatne kulturno-umetničke, zabavne i sportske sadržaje koji će predstojeće praznike i zimu u Beočinu učiniti još lepšom.

Početak zimskog raspusta obeležiće zajedničko kićenje gradske jelke najmlađih sugrađana, u petak, 23. decembra u 11 časova na Trgu mladosti u Beočinu. Muzički deo programa biće upotpunjen nastupima muzičke škole „MUSIC STAR“ i novogodišnjim repertoarom dece predškolske ustanove „Ljuba Stanković“ iz Beočina.

U ponedeljak, 26. decembra na programu u Domu kulture od 11 časova biće prikazana projekcija najnovijeg ruskog crtanog filma „Finikove avanture“.

U utorak, 27. decembra održaće se gradska novogodišnja predstava „Novogodišnja priča“ koju će na pozorišnoj sceni Doma kulture u 11 časova izvesti dečija glumačka sekcija KUD „BRILE“ iz Beočina. Nakon predstave će za sve mališane biti omogućeno i besplatno fotografisanje sa Deda Mrazom.

Istog dana od 19.30 časova ispred beočinskog Sportskog centra biće upriličeno otvaranje klizališta gde će deca imati priliku da puštaju lampione i uživaju u fantastičnom nastupu Haos animatora na ledu.

Klizalište će u Beočinu biti postavljeno tokom celog zimskog raspusta a ulaz na klizanje je besplatan. Klizači koji imaju sopstvene klizaljke ih mogu poneti dok će za one koji nemaju biti omogućeno iznajmljivanje na licu mesta po ceni od 250 dinara.

U sredu, 28. decembra u 11 časova u Domu kulture u okviru programa „Raspustilišta“ predstaviće se pozorište „Jelenica“ iz Beograda koje će igrati predstavu „Nova godina u malom kraljevstvu“.

U četvrtak, 29. decembra u 11 časova u Domu kulture biće organizovana kreativna novogodišnja radionica Slavice Nićiforović Veselinović na kojoj ćemo u susret novogodišnjoj noći imati priliku da pravimo najlepše ukrase, uspomene i poklone.

Istog dana u 18 časova u holu Doma kulture publika će imati priliku da uživa u novogodišnjem koncertu dečijeg horskog sastava „Sveti Vasilije“ iz Beočina kojim će biti zatvoren program ovogodišnjeg „Raspustilišta“!

A sada i zvanično, zima u Beočinu može da počne!!!

Sa radošću vas očekujemo!

 

-
-
-
-
-
-
-
-