Sačekajte momenat!!!Општина Беочин
-
-
Razvojni fond Vojvodine
-
-
-
-
-
-
<< Nazad
Beočin, 22. novembar 2022.

Počinje glasanje za predloge građana za budžet 2023

Počinje glasanje za predloge građana za budžet 2023

Danas počinje glasanje za projekte koji će biti uključeni u budžet opštine Beočin za 2023. godinu.

Nakon pregleda pristiglih ideja i predloga građana, Odeljenje za budžet i finansije Opštinske uprave Beočin sastavilo je listu od čak 17 predloga za koju će građani moći da glasaju do 28. novembra.

Svaki građanin može da glasa za najviše tri predloga.

Predložene projekte možete pogledati na sledećem linku:

https://budzet.beocin.rs/

Važno je istaći da je u ovogodišnjim predlozima stavljenim na glasanje značajan broj onih koji se odnose i na uslove života i boravka, pored Beočin grada i u okolnim selima. Zhavaljujemo se svima koji su izdvojili vreme i slali svoje ideje.

Među pristiglim predlozima bilo je za našu zajednicu i drugih originalnih i korisnih projekata od kojih neki prevazilaze nadležnosti lokalne samouprave dok drugi iziskuju duži vremenski period od jedne budžetske godine za realizaciju.

Takve predloge smo sačuvali i prepoznali kao značajne za buduće planove i aktivnosti mimo programa aktuelnog participativnog budžetiranja.

Građani za ovogodišnje odabrane projekte mogu glasati elektronski na sajtu Opštine Beočin putem pomenutog linka https://budzet.beocin.rs/

Takođe, glasanje je omogućeno i lično na dve lokacije u Beočinu - u zgradi Opštinske uprave (Svetosavska 25) i u Uslužnom centru (Trg Cara Lazara 1) kao i u mesnim kancelarijama okolnih sela naše opštine.

U Rakovcu će kutija za glasanje biti postavljena u objektu PU „Ljuba Stanković“.

Pozivamo sve građane da se uključe i da i na ovaj način podržimo jedni druge u idejama za unapređenje uslova boravka na teritoriji opštine Beočin!

-
-
-
-
-
-
-
-