Sačekajte momenat!!!Општина Беочин
-
-
Razvojni fond Vojvodine
-
-
-
-
-
-
<< Nazad
Beočin, 8. septembar 2022.

Za JP „Toplana“ iz Pokrajine izdvojeno 36.2 miliona dinara za nabavku novog grejnog kotla

Za JP „Toplana“ iz Pokrajine izdvojeno 36.2 miliona dinara za nabavku novog grejnog kotla

Na jučerašnjoj sednici Vlade AP Vojvodine doneto je rešenje kojim će beočinsko javno preduzeće „Toplana“ dobiti 36 200 000 dinara za nabavku i instalaciju novog grejnog kotla.

„Imajući u vidu potrebe ovog javnog preduzeća sa kojima smo upoznati u proteklom periodu, potrudili smo se da u najkraćem roku reagujemo kako bi uz pomoć Pokrajine obezbedili ona ulaganja koja donose uštedu na troškovima održavanja i instalaciji novih postrojenja. Zahvaljujemo se Vladi AP Vojvodine koja je prepoznala značaj ove investicije i pružila podršku našem gradu.“, izjavila je predsednica opštine Beočin Biljana Janković.

Nabavkom i instalacijom novog kotla uz adekvatne remonte postojećih kapaciteta beočinska „Toplana“ će dugoročno osigurati nesmetanu proizvodnju, distribuciju i snabdevanje toplotnom energijom svojih korisnika među kojima su pored brojnih domaćinstava i stanova i sve ustanove koje su od vitalnog značaja za funkcionisanje stanovništva kao što su osnovna škola, vrtić, dom zdravlja, policija i dr. ali i brojna javna i privatna preduzeća.

foto: vojvodina.gov.rs

-
-
-
-
-
-
-
-