Sačekajte momenat!!!Општина Беочин
-
-
-
-
-
-
-
<< Nazad
Beočin, 10. avgust 2022.

Poseta osnovnoj školi „Jovan Grčić Milenko“ U Beočinu

Poseta osnovnoj školi „Jovan Grčić Milenko“ U Beočinu

U susret novoj školskoj godini predsednica opštine Beočin Biljana Janković posetila je Osnovnu školu „Jovan Grčić Milenko“ u Beočinu gde se sastala sa direktorom škole Draganom Mitićem.

Poseta osnovnoj školi „Jovan Grčić Milenko“ U BeočinuTokom radnog sastanka razmenjene su informacije o saradnji i utvrđeni su planovi u vezi dodele besplatnih udžbenika koje je Opština Beočin ove godine prvi put omogućila učenicima od prvog do osmog razreda osnovne škole u Beočinu i osnovne škole u Suseku.

Direktor Mitić je predsednicu Janković upoznao i sa planovima uprave škole vezanim za pripremu i organizaciju početka školske godine a posebna pažnja posvećena je obilasku prostorija škole i prioritetnim potrebama vezanim za buduću rekonstrukciju krova.

Poseta osnovnoj školi „Jovan Grčić Milenko“ U BeočinuPoseta osnovnoj školi „Jovan Grčić Milenko“ U Beočinu

„Pitanje školstva na teritoriji naše opštine treba da bude tema kojom ćemo se posvećeno i kontinuirano baviti u budućnosti. Pored dodele besplatnih udžbenika za naše đake, u narednih godinu dana nas očekuje ozbiljan posao koji najpre treba da obuhvati rešenje dugogodišnjeg problema rekonstrukcije krova u Beočinu ali i radove na školama u okolnim mestima koje ne smeju biti zanemarene. Zahvaljujem se direktoru Mitiću na posvećenosti i želji da unapredi svaki segment rada Osnovne škole „Jovan Grčić Milenko“, istakla je predsednica Janković.

-
-
-
-
-
-
-
-