Sačekajte momenat!!!Општина Беочин
-
-
Razvojni fond Vojvodine
-
-
-
-
-
-
<< Nazad
Beočin, 11.jul 2022.

Koncertom „Amadeus benda“ otvoreno „Beočinsko leto 2022“

Koncertom „AMADEUS BENDA“ otvoreno „BEOČINSKO LETO 2022“

Koncertom „AMADEUS BENDA“ otvoreno „BEOČINSKO LETO 2022“U nedelju, 10. jula, nastupom “AMADEUS BENDA” obeležen je početak tradicionalne letnje manifestacije “BEOČINSKO LETO” čiji je pokrovitelj opština Beočin.

Predsednica opštine, Biljana Janković svečano je otvorila ovu manifestaciju.

Ovogodišnji program “BEOČINSKOG LETA” trajaće do 14. jula a publiku u narednim danima očekuju raznovrsni besplatni sadržaji koji su namenjeni i našim najmlađim sugrađanima kao i njihovim porodicama.

Koncertom „AMADEUS BENDA“ otvoreno „BEOČINSKO LETO 2022“Koncertom „AMADEUS BENDA“ otvoreno „BEOČINSKO LETO 2022“

Posetioci će u ponedeljak, 11. jula od 19 časova na platou ispred Doma kulture imati priliku da pogledaju predstavu „Princeza i dva ljuta gusara“ koju izvodi pozorište „Maximus Art“ iz Beograda. U utorak, 12 jula, od 19 časova nastupiće i lutkarsko pozorište „Bajkamela“ sa svojom popularnom predstavom „Ježeva kućica“, rađenoj prema tekstu Branka Ćopića, a u sredu, 13. jula, takođe od 19 časova na repertoaru će se naći i interaktivni mini mjuzikl „Maštošumske pitalice“ koji je ppripremila „Moni Cart“ produkcija.

U večeri zatvaranja „Beočinskog leta“, u četvrtak, 14. jula od 21 čas beočinsku publiku će svojim nastupima zabaviti Miloš Brkić i Gabrijela Pejčev.

Svim sugrađanima i gostima našeg grada želimo ugodan boravak i dobar provod u narednim danima!

Dobrodošli u Beočin i još jedno “BEOČINSKO LETO”!


Foto: Centar za kulturu, sport i turizam opštine Beočin

-
-
-
-
-
-
-
-