Sačekajte momenat!!!Општина Беочин
-
-
-
-
-
-
-
<< Nazad
Beočin, 13. januar 2020.

Opština Beočin izabrana u predsedništvo SKGO

Opština Beočin izabrana u predsedništvo SKGO

11. decembra 2019. godine u Beogradu je održano 47. redovno zasedanje Skupštine Stalne konferencije gradova i opština, kojim je predsedavala gradonačelnica Sombora Dušanka Golubović.

U skladu sa Statutom SKGO, na sednici Skupštine su održani su i redovni izbori za organe SKGO, a za predsedavajućeg je reizabrana gradonačelnica Sombora Dušanka Golubović.

Opština Beočin izabrana u predsedništvo SKGOU okviru programskog dela skupštine svečano je potpisano i nekoliko sporazuma, a gradonačelnica Sombora, predsednica SKGO Dušanka Golubović potpisala je Memorandum o saradnji u implementaciji paketa podrške u oblasti upravljanja ljudskim resursima.

Opština Beočin je ušla u krug 30 opština koja je dobila navedeni paket podrške. Na izbornoj skupštini Opština Beočin je izabrana u predsedništvo SKGO.

Ovogodišnja Skupština SKGO organizovana je uz pomoć programa „Podrška lokalnim samoupravama u Srbiji na putu ka EU – Druga faza“ koji sprovodi SKGO, a finansira Vlada Švedske.

Opština Beočin izabrana u predsedništvo SKGOOpština Beočin izabrana u predsedništvo SKGO

Povodom toga, dana 10. i 13. januara 2020. godine održani su uvodni sastanci za upravljanje ljudskim resursima u lokalnoj samoupravi – Faza II. Formirana je komisija koja će aktivno raditi sa predstavnicima iz Beograda Mr Gordanom Lazić-Rašović i Uglješom Atanacković.

-
-
-
-
-
-
-
-