Sačekajte momenat!!!Општина Беочин
-
-
Razvojni fond Vojvodine
-
-
-
-
-
-
<< Nazad
Beočin, 3. februar 2024.

„eAgrar“ radionica za poljoprivrednike u četvrtak u Opštini Beočin

„eAgrar“ radionica za poljoprivrednike u četvrtak u Opštini Beočin

Opština Beočin u saradnji sa Poljoprivrednom stanicom Novi Sad organizuje interaktivnu radionicu za poljoprivrednike koja će biti održana u četvrtak, 8. februara u 17 časova u Velikoj sali Skupštine opštine Beočin (Svetosavska 25).

Imajući u vidu da je Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede u 2023. godini uvelo primenu softverskog rešenja „eAgrar“ kao platformu preko koje poljoprivrednici u skladu sa zakonom mogu da ostvare prava na podsticaje države ali i druge povoljnosti, Savetodavna služba Poljoprivredne stanice Novi Sad biće na raspolaganju poljoprivrednicima sa teritorije opštine Beočin kako bi se na lakši način upoznali sa svim mogućnostima i upotrebom ove platforme.

Prijava gazdinstava, dodavanje novih parcela, podnošenje zahteva za podsticaje kao i zahtevi za refakciju naftnih derivata su neke od tema na koje će savetodavci PSS-a na radionici kroz lične primere i zahteve poljoprivrednika pomoći svim zainteresovanima da na brži i jednostavniji način iskoriste sve pogodnosti eAgrara.

Dobrodošli!

foto: Ministastvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede

-
-
-
-
-
-
-
-