Sačekajte momenat!!!Општина Беочин
-
-
Razvojni fond Vojvodine
-
-
-
-
-
-
<< Nazad
Beočin, 19. decembar 2023.

Od srede podela besplatnih kanti za komunalni otpad građanima Opštine Beočin

Od srede podela besplatnih kanti za komunalni otpad građanima Opštine Beočin

Od srede podela besplatnih kanti za komunalni otpad građanima Opštine BeočinOpština Beočin i JKP „Beočin“ obaveštavaju građane da od srede 20. decembra počinje podela besplatnih kanti za komunalni otpad koje su namenjene sugrađanima koji žive u naseljima sa individualnom izgradnjom.

Zainteresovani sugrađani mogu lično doći da preuzmu kante u JKP „Beočin“ svakog radnog dana od 7 do 15 časova.

Građani treba da ponesu dokaz o izmirenom računu za komunalne usluge za prethodni mesec a prioritet imaju sugrađani koji nisu dobili kante u prethodnom ciklusu podele koja je bila realizovana u januaru ove godine.

 Od srede podela besplatnih kanti za komunalni otpad građanima Opštine BeočinOd srede podela besplatnih kanti za komunalni otpad građanima Opštine Beočin

Ovom akcijom predviđena je podela 310 kanti zapremine od 120 litara koje koje je Opština Beočin obezbedila putem konkursa Pokrajinskog sekretarijata za urbanizam i zaštitu životne sredine.

Podela će se vršiti do isteka kontigenta.

Podsećamo sugrađane, da su kante namenjene isključivo za odlaganje kućnog komunalnog otpada i reciklabilnog otpada zbog čega apelujemo na sve korisnike da ih ne koriste za odlaganje šuta, zemlje, pepela ili žara.

Prijave od strane korisnika koji žive u stambenim zgradama ili na lokacijama u blizini kojih postoje kontejneri za komunalni otpad, neće biti razmatrane.

Preko pomenutog konkursa Beočin je dobio i deset kontejnera zapremine 1 100 litara koji će biti raspoređeni na lokacijama gde je neophodna zamena oštećenih kontejnera u blizini stambenih zgrada.

Verujemo da ćemo i na ovaj način doprineti zajedničkom cilju da nam dvorišta, ulice i sredina bude čistija i lepša!

foto: Ismet Ademovski

-
-
-
-
-
-
-
-