Sačekajte momenat!!!Општина Беочин
-
-
Razvojni fond Vojvodine
-
-
-
-
-
-
<< Nazad
Beočin, 16. decembar 2023.

Podrška Pokrajine najmlađim beočinskim karatistima

Podrška Pokrajine najmlađim beočinskim karatistima

Pedestoro dece, najmlađih takmičara beočinskog Karate kluba „Cement“ dobilo je novu opremu za treninge koja je obezbeđena putem konkursa Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu.

Zahvaljujući sredstvima u iznosu od 350 000 dinara omogućena je nabavka novih kompleta zaštitne opreme, kimona i trenerki kojima su se najmlađi beočinski takmičari najviše obradovali.

Podrška Pokrajine najmlađim beočinskim karatistimaPodrška Pokrajine najmlađim beočinskim karatistima

Članove karte kluba „Cement“ na jednom od njihovih treninga obišao je član Opštinskog veća Mihajlo Božić koji im je zajedno sa upravom kluba uručio novu opremu.

„I danas imamo priliku da se uverimo sa koliko pažnje, dobre volje i strpljenja treneri i deca u Beočinu pristupaju karateu kao borilačkom sportu. Sa željom da naši najmlađi sugrađani i dalje nižu velike uspehe za svoj svoj klub i svoj grad, zahvaljujemo se Pokrajinskom sekretarijatu za sport i omladinu na podršci koja ni ovog puta nije izostala.“, rekao je Božić.

Podrška Pokrajine najmlađim beočinskim karatistimaPodrška Pokrajine najmlađim beočinskim karatistima

Opština Beočin je samo u ovoj godini izdvojila 14 miliona dinara za finasiranje svih sportskih klubova koji postoje pod okriljem opštinskog Sportskog saveza a zahvaljujući podršci Pokrajine ulaganja u sportsku infrastrukturu i podrška radu klubova značajno je unapređena.

Podrška Pokrajine najmlađim beočinskim karatistimaPodsetimo, Beočin je putem konkursa Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu dobio sredstva u iznosu od 15 miliona dinara za rekonstrukciju dva javna sportska terena, u „Špicer bašti“ i u osnovnoj školi u Rakovcu.

foto: Ismet Ademovski

-
-
-
-
-
-
-
-