Sačekajte momenat!!!Општина Беочин
-
-
Razvojni fond Vojvodine
-
-
-
-
-
-
<< Nazad
Beočin, 15. decembar 2023.

Bolje usluge telekomunikacija u beočinskim selima Dumbovo, Brazilija i Šakotinac

Bolje usluge telekomunikacija u beočinskim selima Dumbovo, Brazilija i Šakotinac

Meštani Dumbova i okoline od danas imaju unapređen signal mobilne telefonije i brži protok interneta zahvaljujući repetitoru koji je postavljen na potezu Gologlava u okolini Beočina.

Na inicijativu naših sugrađana, Opština Beočin je u saradnji sa kompanijom „Telekom Srbija“ omogućila postavljanje bazne stanice koja će značajno unaprediti usluge telekomunikacija za sve stanovnike Dumbova, Belegira, a bolje usluge imaće i sugrađani koji žive u ulici Srpskih dobrovoljaca, Krajiška i Novosadska u Beočinu kao i jednom delu naselja Planta.

„Unapređenje komunikacione infrastrukture u seoskim sredinama bilo je jedno od važnijih pitanja i problema sa kojima su se građani obraćali u prethodnom periodu i drago nam je što smo imali mogućnost da konačno rešimo ovaj problem.“, istakao je pomoćnik predsednice opštine Beočin Goran Pekez.

U saradnji sa kompanijom „Telekom Srbija“, u prethodnom periodu Opština Beočin je na zahtev meštana Brazilije i Šakotinca omogućila postavljanje repetitora i na području Mesne zajednice Brazilija.

foto: Opština Beočin

-
-
-
-
-
-
-
-