Sačekajte momenat!!!Општина Беочин
-
-
-
-
-
-
-
<< Nazad
Beograd, 3. jun 2017.

„Dani Vojvodine“ u Beogradu

Dani Vojvodine u Beogradu

Opština Beočin bila je učesnik manifestacije Dani Vojvodine u Beogradu na Trgu republike koja je trajala od četvrtka 01.06.2017. godine do subote 03.06.2017. godine. Manifestacija Dani Vojvodine u Beogradu peti put, dovodi bogastvo zvukova, ukusa, mirisa, boja i reprezentativne proizvode ravnice na Trgu Republike i specijalne događaje na više lokacija, sve to u organizaciji Turističke organizacije Vojvodine i uz podršku Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam, Privredne komore Srbije i grada Beograda.

Dani Vojvodine u BeograduDani Vojvodine u Beogradu

Za vreme trajanja manifestacije na Trgu republike u Beogradu posetiocima su bili predstavljeni celokupni turistički potencijali Vojvodine, uz raznovrstan i bogat kulturno-umetnički i gastronomski program, sa ciljem privlačenja što većeg broja domaćih i stranih gostiju u Pokrajinu.

Dani Vojvodine u BeograduDani Vojvodine u Beogradu

Na ovogodišnjim Danima Vojvodine u Beogradu Opština Beočin je imala svoj štand. Turističku ponudu Opština Beočin predsatvljala je putem ugostitelja, udruženja žena i drugih udruženja koji su predstavili bogatstvo tradicije, kulture i narodnih običaja u izradi domaćih rukotvorina i zdrave hrane, kolača, meda, vina i rakije.

Dani Vojvodine u BeograduDani Vojvodine u Beogradu

U nastavku pogledajte galeriju fotografija >>

-
-
-
-
-
-
-
-