Sačekajte momenat!!!Општина Беочин
-
-
-
-
-
-
-
<< Nazad
Beočin, 7. mart 2017.

Hitan sastanak štaba za vanredne situacije

Hitan sastanak štaba za vanredne situacije

Povodom urušavanja mosta preko Kozarskog potoka u Beočinu na raskrsnici puteva Karađorđeve i Dunavske ulice u pravcu devijacije puta R 117, predsednik opštine Beočin i komandant Štaba za vanredne situacije Mitar Milinković, sazvao je hitan sastanak na kome je donet zaključak da se odmah preduzmu mere za njegovo saniranje i rekonstrukciju kako bi se taj deo puta što pre osposobio i omogućilo normalno funkcionisanje saobraćaja na jednom od glavnih pravaca ka postojećoj industrijskoj zoni, brojnim privrednicima, naselju Šljivik i u tom naseljenom delu Beočina gde živi gotovo 1/3 njegovih stanovnika.

Hitan sastanak štaba za vanredne situacijeHitan sastanak štaba za vanredne situacije

Most je u neposrednoj blizini osnovne škole, na šta je posebno ukazano, i takvo stanje predstavlja veliku opasnost za sve one koji kao pešaci prelaze preko njega. To se posebno odnosi na one najmlađe, decu i učenike škole, što od nas svih zahteva brzo prevazilaženje nastale situacije. Stoga su pravovremeno sprovedene i mere obezbeđenja od strane nadležnih inspekcijskih službi, saobraćajne policije i uz pomoć JKP Beočin.

Hitan sastanak štaba za vanredne situacijeHitan sastanak štaba za vanredne situacije

Stručne službe opštine, iz oblasti građevinske struke i saobraćaja, daće potrebno tehničko rešenje u vezi rešavanja ovog problema, a čijem će se realizovanju pristupiti zajednički i uz pomoć svih subjekata u opštini jer je rešavanje problema od opšteg i zajedničkog interesa.

-
-
-
-
-
-
-
-