>" />
Сачекајте моменат!!!Општина Беочин
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Време у Беочину
30 °C  62 % Делимично облачно
-
Актуелни конкурси
-
-
-
-
Годишњи извештаји о раду јавних предузећа
Ценовник услуга јавних предузећа
Промо материјали и брошуре
Базе подазака
Службени лист општине Беочин
Питајте председника
Питајте председника скупштине
Јавне набавке
<< Назад
Беочин, 10. децембар 2016.

Предшколска установа "Љуба Станковић" Беочин прославила значајан јубилеј 40 година постојања

 Предшколска установа Љуба Станковић Беочин прославила значајан јубилеј 40 година постојања

Ове године Предшколска установа "Љуба Станковић" Беочин, прославила је свој јубилеј - 40 година постојања и успешног рада. За све те године, заједно са локалном самоуправом развијена је мрежа на скоро читавој територији општине Беочин, а њихови вртићи доступни су деци од Раковаца до Луга.

Предшколска установа Љуба Станковић Беочин прославила значајан јубилеј 40 година постојањаПредшколска установа Љуба Станковић Беочин прославила значајан јубилеј 40 година постојања

У предшколској установи истичу да су поносни што различитим врстама боравка и програма обухватају сву децу предшколског узраста и велики број млађе деце, укупно 403 деце.

Да би сва деца била задовољна и одрастала у условима које свако дете на свету треба да има, бринули су се запослени у установи, али и читава локална самоуправа као оснивач. Високо професионални кадар, свој развој је стицао континуираним стручним усавршавањем и академским дошколовавањем.

Предшколска установа Љуба Станковић Беочин прославила значајан јубилеј 40 година постојањаПредшколска установа Љуба Станковић Беочин прославила значајан јубилеј 40 година постојања

Жеље и мотиви за развојем не јењавају, а пред непосредном реализацијом су планови и пројекти Општине, на челу са председником општине Митром Милинковићем, чијим изузетним залагањем и бригом о најмлађима, биће остворени потребни услови да се прими још већи број деце, прошире капацитети, омогући богатији и садржајнији боравак у вртићу и ван њега, а све у циљу подршке породици и квалитетнијег живота свих наших суграђана.

Предшколска установа Љуба Станковић Беочин прославила значајан јубилеј 40 година постојањаПрославом овог значајног јубилеја евоциране су успомене на све оно што је обележило његово трајање, тако да су општина Беочин и њени грађани, а поготово они који су некада били њени полазници, имали прилику да осете радост овог догађаја и понос што су и они сами део тога.

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-