Сачекајте моменат!!!Општина Беочин
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Време у Беочину
28 °C  42 % Делимично облачно
-
Актуелни конкурси
-
-
-
-
Годишњи извештаји о раду јавних предузећа
Ценовник услуга јавних предузећа
Промо материјали и брошуре
Базе подазака
Службени лист општине Беочин
Питајте председника
Питајте председника скупштине
Јавне набавке
<< Назад
Беочин, 15. јун 2016.

3. седница Скупштине општине Беочин

Усвојен извештај о извршењу буџета за 2015. годину

3. седница Скупштине општине Беочин

У великој сали општине Беочин данас 15. јуна 2016. је одржана 3. редовна седница Скупштине општине којом је председавао председник Скупштине општине Зоран Стокућа.

Седници су поред одборника присуствовали и председник општине Митар Милинковић, чланови Општинског већа, заменик председника општине Миланко Бјелобрк, начелница Општинске управе Катарина Остојић Илић, представници надлежних служби Општинске управе, представници јавних предузећа и установа и представници месних заједница на територији општине.

3. седница Скупштине општине Беочин3. седница Скупштине општине Беочин

Најзначајније тачке дневног реда односиле су се на финансијске извештаје директних и индиректних буџетских корисника, односно јавних предузећа и установа чији је оснивач општина.

Скупштина је разматрала и усвојила извештаје о раду и финансијске извештаје за 2015. годину следећих институција: Центра за социјални рад града Новог Сада - одељење Беочин, ЈКП "Беочин" Беочин, ЈП "Топлана", ДЗ "Др Душан Савић Дода" Беочин, ОШ "Јован Грчић Миленко" Беочин, ОШ "Јован Поповић" Сусек, ПУ "Љуба Станковић" Беочин, Културни центар општине Беочин, Месне заједнице: Раковац, Беочин, Беочин град, Бразилија, Черевић, Баноштор, Свилош, Грабово, Сусек и Луг, ЈП" Спортско пословни центар Беочин" Беочин, ЈП "Грађевинско земљиште и путна привреда" Беочин, Скупштине општине Беочин, Председника општине и Општинског већа, Правобранилаштва општине Беочин и Општинске управе Беочин.

Након анализе наведених извештаја, одборници су усвојили и Одлуку о завршном рачуну буџета општине Беочин за 2015. годину.

3. седница Скупштине општине Беочин3. седница Скупштине општине Беочин

Скупштина је разматрала и донела и следећа решења: Решење о именовању председника и чланова Савета за родну равноправност и Решење о постављању команданта, заменика команданта, начелника и чланова Штаба за ванредне ситуације.

На дневном реду скупштине нашао се и усвојен је Предлог закључка о покретању поступка за разрешење директора ЈКП "Беочин" Беочин, Небојше Катића.

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-