Сачекајте моменат!!!Општина Беочин
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Време у Беочину
26 °C  54 % Делимично облачно
-
Актуелни конкурси
-
-
-
-
Годишњи извештаји о раду јавних предузећа
Ценовник услуга јавних предузећа
Промо материјали и брошуре
Базе подазака
Службени лист општине Беочин
Питајте председника
Питајте председника скупштине
Јавне набавке
<< Назад
Беочин, 13. децембар 2018.

Пажљивкова правила стигла и у Беочин

Пажљивкова правила стигла и у Беочин

У заједничкој акцији општине Беочин, Агенције за безбедност саобраћаја и Савета за безбедност саобраћаја општине Беочин, данас је одржан саобраћајно - едукативни час под називом "Пажљивко" у свим првим разредима две основне школе на територији општине Беочин.

Пажљивкова правила стигла и у БеочинОпштинско руководство и чланови Савета за безбедност саобраћаја, заједно са вођом саобраћајног сектора у Полицијској станици Беочин обишли су све прваке у основној школи "Јован Грчић Миленко" у Беочину и прваке у основној школи „Јован Поповић“ у Сусеку, са свим подручним одељењима обе школе. Том приликом малишани су упознати како да се понашају и на шта посебно да обрате пажњу као активни учесници у саобраћају. Мали суграђани основна правила у саобраћају већ су научили од својих родитеља и учитеља, а сада су само допунили своје знање.

Пажљивкова правила стигла и у БеочинПажљивкова правила стигла и у Беочин

Агенција за безбедност саобраћаја обезбедила је свим првацима "Пажљивкова правила у саобраћају" едукативно - илустровани приручник, а општина Беочин је за добро знање и поштовање правила понашања, а у сврху безбедности у саобраћају малишане наградила "светлећим бљескалицама" по којима ће бити препознатљиви као учесници у саобраћају.

Мали другари из школе су нас испратили задовољни са осмехом и жељом да се опет дружимо у некој новој причи.

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-