Сачекајте моменат!!!Општина Беочин
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Време у Беочину
26 °C  74 % Делимично облачно
-
Актуелни конкурси
-
-
-
-
Годишњи извештаји о раду јавних предузећа
Ценовник услуга јавних предузећа
Промо материјали и брошуре
Базе подазака
Службени лист општине Беочин
Питајте председника
Питајте председника скупштине
Јавне набавке
<< Назад
Беочин, 29. мај 2018.

Регресирање превоза ученика средњих школа

Регресирање превоза ученика средњих школа

Добром сарадњом и  учешћем на конкурсу општина Беочин остварила је право на регресирање превоза ученика средњих школа са своје територије.

Регресирање превоза ученика средњих школаПредседник Покрајинске владе Игор Мировић на свечаности поводом потписивања уговора са представницима 44 локалне самоуправе са територије АП Војводине, које су, путем конкурса, оствариле право на средства за регресирање превоза ученика средњих школа, у вредности од 182 милиона динара изјавио је да је то значајан програм који Покрајинска влада реализује, јер се њим шаље порука подршке ученицима који су одабрали школовање изван места у којима живе као и то да ће тај програм остати један од сталних приоритета Покрајинске владе.

Регресирање превоза ученика средњих школаРегресирање превоза ученика средњих школа

Приликом потписивања и доделе Уговора потпредседник Покрајинске владе и покрајински секретар за управу, прописе, националне мањине – националне заједнице, Михаљ Њилаш, рекао је да је овај конкурс само један у низу показатеља континуиране и плодоносне сарадње између локалних самоуправа и покрајинских власти.

Средствима у висини од 3.016.139,00 динара буџетских средстава АП Војводине финансираће се регресирање трошкова превоза у АП Војводини ученика средњих школа са територије Општине Беочин у међуградском саобраћају за период јануар – децембар 2018. године.

-
-
-
 
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-