Сачекајте моменат!!!Општина Беочин
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Време у Беочину
26 °C  84 % Претежно облачно
-
Актуелни конкурси
-
-
-
-
Годишњи извештаји о раду јавних предузећа
Ценовник услуга јавних предузећа
Промо материјали и брошуре
Базе подазака
Службени лист општине Беочин
Питајте председника
Питајте председника скупштине
Јавне набавке
<< Назад
Беочин, 25. мај 2018.

Напредак радова на проширењу канализационе мреже у Раковцу

Напредак радова на проширењу канализационе мреже у Раковцу

Напредак радова на проширењу канализационе мреже у РаковцуЗапочети радови на проширењу канализационе мреже, априла месеца, у насељу Раковац увелико напредују. Урађено је више од 2/3 од укупно 2800 метара мреже. Грађани ове месне заједнице, познатог и атрактивног викендашког дела Фрушке горе, више од 10 година указивали су на потребу и неопходност тога. Тек са променом владајуће структуре у општини и доласком Српске напредне странке на чело локалне самоуправе исказана је брига према свим месним заједницама, покренуто је решавање многих нагомиланих вишегодишњих проблема грађана међу којима је у приоритетима било и ово питање мештана Раковца.

Напредак радова на проширењу канализационе мреже у РаковцуНапредак радова на проширењу канализационе мреже у Раковцу

Ови дуго очекивани радови оствариће се захваљујући Покрајинској влади на челу са Игором Мировићем и Управи за капитална улагања на основу опредељених средстава и јавних конкурса, суфинансирањем Општине Беочин, на челу са председником Митром Милинковићем и добром организованошћу и координацијом у раду при реализацији великих јавних инвестиција.

Ово је трећа фаза, проширења постојеће канализационе мреже, инвестиција укупне вредности преко 30 милиона динара, којом је обухваћено 2800 метара нове мреже и која ће омогућити, на иначе веома разуђеном и конфигурацијски неповољном терену, прикључење око 150 домаћинстава, нових корисника мреже.

Напредак радова на проширењу канализационе мреже у РаковцуНапредак радова на проширењу канализационе мреже у Раковцу

Осим тога у овој месној заједници бетониран је пут у улици Фрушкогорској у дужини од 110 метара, а извршено је и насипање пута ризлом на Салаксијама, потез Долача, чиме су знатно побољшани услови саобраћаја становницима и викендашима тих делова насеља и викенд зоне.

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-