Сачекајте моменат!!!Општина Беочин
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Време у Беочину
27 °C  66 % Делимично облачно
-
Актуелни конкурси
-
-
-
-
Годишњи извештаји о раду јавних предузећа
Ценовник услуга јавних предузећа
Промо материјали и брошуре
Базе подазака
Службени лист општине Беочин
Питајте председника
Питајте председника скупштине
Јавне набавке
<< Назад
Беочин, 21. мај 2018.

Нова субвенција Општини Беочин за пројекат међународног путничког пристаништа у Баноштору

Нова субвенција Општини Беочин за пројекат међународног путничког пристаништа у Баноштору

Покрајински секретар за регионални развој, међурегионалну сарадњу и локалну самоуправу Огњен Бјелић, уручио је уговоре у вредности од преко 16,5 милиона динара, представницима више војвођанских општина који су права на средства оствaрили путем Конкурса за суфинансирање пројеката од стратешког значаја у области регионалног развоја.

Активности на пројектима локалних самоуправа којима су средства одобрена, односе се на израду и реализацију пројектно техничке документације за опремање индустријских зона и израде студија изводљивости за стратешке пројекте.

Нова субвенција Општини Беочин за пројекат међународног путничког пристаништа у БаношторуНова субвенција Општини Беочин за пројекат међународног путничког пристаништа у Баноштору

„Припрема пројектно техничке документације је сложен процес али и предуслов за правилано управљање регионалним развојем, стога улажемо напоре да заједничким снагама и удрженим финансирањем дођемо до готових пројеката“, поручио је секеретар Бјелић и додао да су средства по овој конкурсној линији усмерена у 18 општина принципом равномерног регионалног развоја.

Право на бесповратне субвенције оствaриле су општине: Апатин, Бачки Петровац, Сремски Карловци, Србобран, Беочин, Инђија, Нови Књажевац, Тител, Оџаци, Врбас, Темерин, Кањижа, Бачка Паланка, Житиште, Бач, Сечањ, те градови Сремска Митровица и Сомбор.

Предмет Уговора о додели финансијских средстава Општини Беочин односи се на  спровођење пројекта “Претходна студија оправданости са Генералним пројектом за путничко пристаниште отворено за међународни саобраћај у Баноштору“, у износу од 973.300,00 динара.

-
-
-
 
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-