Сачекајте моменат!!!Општина Беочин
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Време у Беочину
19 °C  52 % Претежно облачно
-
Актуелни конкурси
-
-
-
-
Годишњи извештаји о раду јавних предузећа
Ценовник услуга јавних предузећа
Промо материјали и брошуре
Базе подазака
Службени лист општине Беочин
Питајте председника
Питајте председника скупштине
Јавне набавке
<< Назад
Беочин, март 2018.

Рад Општинског већа

Рад Општинског већа

На седницама Општинског већа, одржаним ових дана пред 16. седницу Скупштине општине Беочин, решавано је низ важних питања из области његовог деловања, а том приликом донето је и више значајних предлога Одлука и Решења којима се унапређује рад и функционисање локалне сасмоуправе и читаве локалне заједнице.

Рад Општинског већаРад Општинског већа

Чланови Општинског већа на челу са председником Већа и Општине Беочин, Митром Милинковићем, том приликом, поред Нацрта оперативног Плана одбране од поплава на територији општине Беочин за воде II реда, Извештаја Међуопштинске радне групе о формирању региона у управљању комуналним отпадом за 2017. годину, за регион град Нови Сад и општине Бачка Паланка, Бачки Петровац, Беочин, Жабаљ, Србобран, Темерин и Врбас, Информације о почетку реализације Пројекта "Управљања отпадом у контексту климатских промена", Предлога Решења о прихватању Годишњих извештаја ликвидационих управника јавних предузећа "Грађевинско земљиште и путна привреда " и "Спортско пословни центар" Беочин, Предлога Локалног антикорупцијског плана и Одлуке о приступању реализацији пројекта адаптације подстанице "Шакотинац" за подизање притиска и подземног водовода, донели су и низ других  одлука, решења и закључака из области рада месних заједница, јавних предузећа и Спортског савеза општине Беочин.

Рад Општинског већаРад Општинског већа

Исто тако предложеним одлукама ушло се у поступак решавања питања објекта, изградње стамбене зграде, започете још 2000. године, који није завршен за сво ово време, а намена му је изградња станова за младе брачне парове. За сво то време промењено је неколико структура локалне власти и нити једна није пронашла решење овог проблема. Решавање овог питања од вишеструког је значаја за општину Беочин и њене грађане што је препознато и закључено од стране владајуће структуре Српске напредне странке и председника општине Беочин, Митра Милинковића, а наставком изградње спречиће се његова девастација, пропадање, пустошење и харање, активираће се грађевинска оператива, проширити комунална инфра-структура и повећати број комуналних и других услуга и коначно земљиште и читав простор, који је наружен оваквим дугогодишњим стањем објекта, бити приведен намени и пружити сасвим другачију слику и утисак при уласку у Беочин.

Рад Општинског већаРад Општинског већа

Рад Општинског већаРад Општинског већа

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-