Сачекајте моменат!!!Општина Беочин
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Време у Беочину
18 °C  56 % Претежно облачно
-
Актуелни конкурси
-
-
-
-
Годишњи извештаји о раду јавних предузећа
Ценовник услуга јавних предузећа
Промо материјали и брошуре
Базе подазака
Службени лист општине Беочин
Питајте председника
Питајте председника скупштине
Јавне набавке
<< Назад
Беочин, 25. март 2018.

Такмичење основаца Јужнобачког округа из математике

Такмичење основаца Јужнобачког округа из математике

Такмичење основаца Јужнобачког округа из математикеПод покровитељством општине Беочин и у организацији Основне школе "Јован Грчић – Миленко" Беочин, данас је у Беочину одржано такмичење из математике ученика од 5. до 8. разреда, узраста 12 до 15 година, који су се на претхондом такмичењу показаним резултатима пласирали за овај ниво такмичења, а што је последња степеница пред Државно такмичење које по најавама треба да се одржи од 20. до 22. априла ове године.

Ово такмичење, таквог нивоа и по први пут организовано у општини Беочин, окупило је рекордан број од 260 ученика из свих школа и општина Јужнобачког управног округа, а срдачним речима добродошлице и жељама за што боље резултате такмичара, присутнима су се обратили и отворили такмичење председник Скупштине општине Беочин, Зоран Стокућа и директорица школе Татјана Сакан.

Такмичење основаца Јужнобачког округа из математикеТакмичење основаца Јужнобачког округа из математике

Локална самоуправа у Беочину, чију скупштинску већину чини Српска напредна странка, на челу са председником општине Беочин, Митром Милинковићем, приоритет у свом раду дала је образовању и млађим нараштајима настојећи да им обезбеди што боље услове за рад и извођење наставе, а тиме постигне и њен бољи и већи квалитет. У том смислу одржавају се и реновирају сви школски објекти на територији општине, а у свему томе жеља је и да се препознају, награде и стимулишу деца која имају интересовање, афинитет, таленат и вољу за рад и напредовање у постизању одличних резултата из појединих наставних предмета и других области њиховог интересовања јер су они будућност ове и сваке друге средине и општине.

Такмичење основаца Јужнобачког округа из математикеТакмичење основаца Јужнобачког округа из математике

Ово такмичење у Беочину завршно је такмичење за ученике петих разреда док ће се у складу са Правлником о такмичењима коначни резултати и обједињен списак свих такмичара од 6. до 8. разреда учесника Државног такмичења објавити на званичном сајту 4. априла ове године.

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-