Сачекајте моменат!!!Општина Беочин
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Време у Беочину
19 °C  52 % Претежно облачно
-
Актуелни конкурси
-
-
-
-
Годишњи извештаји о раду јавних предузећа
Ценовник услуга јавних предузећа
Промо материјали и брошуре
Базе подазака
Службени лист општине Беочин
Питајте председника
Питајте председника скупштине
Јавне набавке
<< Назад
Беочин, 16. март 2018.

59. седница Општинског већа

59. седница Општинског већа

У Малој сали скупштине општине Беочин данас је одржана 59. седница Општинског већа. Седницом је председавао председник Општинског већа и општине Беочин, Митар Милинковић, поред чланова Општинског већа седници je присуствовалa начелница Општинске управе са сарадницима.

59. седница Општинског већа59. седница Општинског већа

На дневном реду данашњег заседања нашло се седам тачака. На разматрању пред члановима Општинског већа нашли су се извештај Савета за здравље општине Беочин за 2017. годину, као и предлози информације о степену усклађености планираних и реализованих активности анализе пословања Јавно комуналног предузећа "Беочин" Беочин и Јавног предузећа "Топлана" Беочин.

Чланови Општинског већа упознати су са записницима управне инспекције који су сачињени на основу редовног инспекцијског надзора спроведеног у Општинској управи општине Беочин.

59. седница Општинског већа59. седница Општинског већа

На данашњој седници усвојен је и предлог решења о именовању комисије за оцењивање пројеката за остваривање јавног интереса у области јавног информисања за 2018. годину који се финансирају из буџета општине Беочин, а на основу спроведеног конкурса.

Седница је завршена разматрањем захтева и предлога грађана.

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-