Сачекајте моменат!!!Општина Беочин
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Време у Беочину
18 °C  56 % Претежно облачно
-
Актуелни конкурси
-
-
-
-
Годишњи извештаји о раду јавних предузећа
Ценовник услуга јавних предузећа
Промо материјали и брошуре
Базе подазака
Службени лист општине Беочин
Питајте председника
Питајте председника скупштине
Јавне набавке
<< Назад
Сусек, 7. март 2018.

Велико срце у Сусеку

Велико срце у Сусеку

Данас је у Сусеку у организацији Удружења жена „Велико срце“ под покровитељством општине Беочин, а поводом Међународног Дана жена одржана шеста традиционална етно изложба рукотворина на којој је учествовало 22 излагача. Испред  локалне самоуправе излагаче и  посетоице поздравио је председник Скупштине општине Беочин Зоран Стокућа истакавши значај манифестација којима се негују традиција, култура и обичаји овог краја чиме се даје  и значајан допринос развоју туризма. Изложбу је отворила  председница Удружења Бојана Апић захваливши се излагачима на одзиву и програму који је изложбу учинио садржајнијом и лепшом.

Велико срце у СусекуВелико срце у Сусеку

Кроз промоцију ручних радова, старих заната, али и хуманитарним радом већ десету годину чланице овог удружења труде се да споје етно и модерно, заинтересују младе за ручни рад,  припремање јела и колача по бакином рецепту, оживе неке од старих заната и створе услове за нова занимања и сеоски туризам.

Велико срце у СусекуВелико срце у Сусеку

У културно уметничком делу програма учествовала су деца Основне школе “Јован Попововић“ и чланови дечијег хора „Благовеститељ“ при цркви Светог архангела Гаврила, а своје радове и рукотворине излагала су удружења жена: „Велико срце“ из Сусека, „Вредне пчелице“ из Луга, „Јана“ из Баноштора, „Моје селанце“ из Черевића“, „Бразилијански бисери“ из Бразилије, „Фрушкогорски цвет“ из Беочин села, бројни креативни појединци као и ученици основне школе. На манифестацији традиционално су проглашени и награђени најбољи колачи по бакином рецепту.

Велико срце у СусекуВелико срце у Сусеку

Велико срце у СусекуВелико срце у Сусеку

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-