Sačekajte momenat!!!Општина Беочин
-
-
-
-
-
-
-
<< Nazad
Beočin, 9. jun 2016.

2. sednica Skupštine opštine Beočin

U znaku razrešenja i imenovanja

2. sednica Skupštine opštine Beočin

Na današnjem 2. zasedanju Skupštine opštine Beočin, kojom je predsedavao predsednik Zoran Stokuća, pred odbornicima se našao dnevni red sačinjen od 26. tačaka.

Sednici su pored odbornika prisustvovali i predsednik opštine Mitar Milinković, zamenik predsednika opštine Milanko Bjelobrk, članovi Opštinskog veća i načelnica opštinske uprave Katarina Ostojić-Ilić.

2. sednica Skupštine opštine Beočin2. sednica Skupštine opštine Beočin

Sednica je protekla u znaku razrešenja i imenovanja pa je tako doneto rešenje o prestanku mandata odbornicima Mitru Milinkoviću i Milanku Bjelobrku zbog izbora na funkciju, a za Milana Kovačevića i Jovana Krstića doneto je rešenje o potvrđivanju mandata odbornika.

Skupština opštine, prethodno razrešivši dosadašnje članove skupštinskih komisija, direktore pojedinih javnih preduzeća, kao i članove upravnih i nadzornih odbora, imenovala je nove na date funkcije.

2. sednica Skupštine opštine Beočin2. sednica Skupštine opštine Beočin

Za v.d. direktora Javnog preduzeća "Sportsko poslovni centar Beočin” imenovan je Zoran Tešić.

Pred odbornicima se na usvajanju našla i izmena Odluke o platama i naknadama izabranih, postavljenih i imenovanih lica, odbornika, članova upravnih i nadzornih odbora i radnih tela organa opštine kao i donošenje rešenja o imenovanju stručnog tima za projekat koncesije poveravanja obavljanja komunalne delatnosti proizvodnje i distribucije toplotne energije na teritoriji opštine Beočin.

-
-
-
-
-
-
-
-