Sačekajte momenat!!!Општина Беочин
-
-
Razvojni fond Vojvodine
-
-
-
-
-
-
<< Nazad
Beograd, 10. jun 2015.

Konferencija „Gradovi i opštine pokretači lokalnog ekonomskog razvoja“

Konferencija „Gradovi i opštine pokretači lokalnog ekonomskog razvoja“

U sredu, 10. juna 2015. godine u hotelu „Zira“ u Beogradu održana je konferencija „Gradovi i opštine pokretači lokalnog ekonomskog razvoja“, u organizaciji Stalne konferencije gradova i opština.

Konferencija je završna aktivnost u sklopu realizacije projekta „Podrška lokalnim samoupravama u Srbiji u procesu evropskih integracija“ koji finansira Kraljevina Švedska.

Konferencija „Gradovi i opštine pokretači lokalnog ekonomskog razvoja“U sklopu programa konferencije predstavljeni su rezultati projekta koji se odnose na unapređenje poslovnog okruženja na lokalnom nivou, i održane su dve panel diskusije: Saradnja javnog i privatnog sektora na lokalnom nivou i Privlačenje investicija. U panel diskusijama učestvovali su predstavnici Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave, Ministarstva privrede, udruženja privrednika, stranih investitora, lokalnih poslovnih saveta, velikih korporacija i kompanija kao i gradova i opština.

Opštinu Beočin su na ovom događaju predstavljali Dalibor Crnomarković, pomoćnik predsednika opštine i Desanka Jovičić, šef Službe za lokalno ekonomski razvoj.

-
-
-
-
-
-
-
-