Sačekajte momenat!!!Општина Беочин
-
-
Razvojni fond Vojvodine
-
-
-
-
-
-
<< Nazad
Beograd, 24. mart 2015.

Okupljanje gradskih i opštinskih PR menadžera – komunikacija u kriznim situacijama

Okupljanje gradskih i opštinskih PR menadžera – komunikacija u kriznim situacijama

Danas je u Beogradu, u organizaciji Stalne konferencije gradova i opština, organizovano okupljanje gradskih i opštinskih menadžera zaduženih za odnose sa javnošću.

Osnovni cilj konferencije je strukovno okupljanje osoba zaduženih za odnose s javnošću i informisanje u gradskim i opštinskim administracijama, zbog razgovara o važnim temama iz oblasti komunikacije i promocije rada lokalnih samoprava. Tema prvog ovogodišnjeg okupljanja je komunciranje u kriznim situacijama.

Okupljanje gradskih i opštinskih PR menadžera – komunikacija u kriznim situacijamaOkupljanje gradskih i opštinskih PR menadžera – komunikacija u kriznim situacijama

Ovom prilikom o teoriji i praksi komuniciranja u vreme krize govorila je Nataša Ristić, savetnica za komunikacije sa velikim stažom u novinarstvu, dok su o tome šta novinari očekuju od gradova i opština u kriznim situacijama govorili direktor i glavni i odgovorni urednik novinske agencije FoNet Zoran Sekulić i glavni i odgovorni urednik novinske agencije Beta Ivan Cvejić.

Ispred opštine Beočin, konferenciji su prisustvovali Milan Šodić, predsednik opštine i Snežana Daničić, pomoćnica predsednika opštine.

-
-
-
-
-
-
-
-