Sačekajte momenat!!!Општина Беочин
-
-
-
-
-
-
-
<< Nazad
Beočin, 16. avgust 2018.

Mesna zajednica Beočin selo

Preobraženjski turnir u malom fudbalu

Preobraženjski turnir u malom fudbalu

Preobraženjski turnir u malom fudbaluU četvrtak, 16.08.2018. godine završen je tradicionalni Preobraženjski turnir u malom fudbalu na male goliće, u Beočin selu. Ovaj turnir organizuje se neprekidno od 2000 godine, a ove godine kao i uvek pod pokroviteljstvom Opštine Beočin i u organizaciji mesne zajednice Beočin selo koja se zahvaljuje svim koji su pomogli održavanje turnira, a posebno predsedniku opštine Beočin, gospodinu Mitru Milinkoviću, bez čije podrške i pomoći bi ove godine bilo teško organizovati i realizovati turnir i zadržati rejting i kvalitet koji je turnir stekao i imao do sada svih ovih 18 godina.

Preobraženjski turnir u malom fudbaluPreobraženjski turnir u malom fudbalu

Na turniru je učestvovalo 22 takmičarske ekipe, 4 rekreativne ekipe, ekipe mlađih kategorija, pioniri i kadeti, a posebna atrakcija i interesovanje bio je susret dve ženske ekipe.

Preobraženjski turnir u malom fudbaluPreobraženjski turnir u malom fudbalu

Na turniru su učestvovale pored ekipe domaćina i iz neposrednog okruženja i ekipe iz Novog Sada, Kaća, Žablja, Banoštora, Zmajeva tako da nije izostao ni kvalitet i žestoka borba za pobedničko postolje koje je na kraju pripalo ekipi „Agro drug“ iz Zmajeva nakon pobede nad ekipom „Plavi Dunav“ iz Banoštora.

Preobraženjski turnir u malom fudbaluPreobraženjski turnir u malom fudbalu

Svi učesnici dobili su medalje, za osvojena meta i pehare, a pobedničkoj ekipi pored glavne nagrade u visini od 100.000,00 dinara u trajno vlasništvo pripao je i prelazni pehar s obzirom na činjenicu da im je ovo treći put da su prvaci turnira.

Na odigravanje utakmica znatno su uticale i vremenske prilike tako da se odigravao u vremenskom periodu od gotovo mesec dana. Susreti ekipa su uvek bili dobro posećeni, a samom finalu i završetku turnira prisustvovalo je preko 1000 posetilaca.

-
-
-
-
-
-
-
-