Sačekajte momenat!!!Општина Беочин
-
-
-
-
-
-
-
<< Nazad
Beočin, 20. april 2018.

Opštinsko veće 64. sednica

Opštinsko veće 64. sednica

U petak, 20.04.2018. godine održana je 64. redovna sednica Opštinskog veća kojom je predsedavao predsednik Veća i opštine Beočin Mitar Milinković. Na sednici je doneto niz značajnih rešenja iz oblasti rada i nadležnosti Opštinskog veća koja su se odnosila na dodelu finansijskih sredstava u oblasti kulture, obrazovanja i umetnosti, programe udruženja žena, programe i projekte crkava i verskih zajednica i sporta. Ovom raspodelom za 2018. godinu korisnici budžetskih sredstava moći će da obavljaju svoje redovne aktivnosti doprinoseći tako razvoju i promovisanju u oblastima za koje su osnovane kao i sveukupnom doprinosu njihovog unapređenja rada, proširenja saradnje i omasovljavanja u Opštini Beočin i šire.

Opštinsko veće 64. sednicaOpštinsko veće 64. sednica

Dnevni red obuhvatao je sledeće tačke: Predlog Rešenja o utvrđivanju prava na dodelu sredstava za redovne programe i projekte iz oblasti kulture, obrazovanja i umetnosti za koje se odobravaju sredstva iz budžeta opštine Beočin za 2018. godinu; Predlog Rešenja o utvrđivanju prava na dodelu sredstava za redovne aktivnosti i programe udruženja za koje se odobravaju sredstva iz budžeta opštine Beočin za 2018. godinu; Predlog Rešenja o utvrđivanju programa i projekata crkava i verskih zajednica za koje se odobravaju sredstva iz budžeta opštine Beočin za 2018. godinu; Predlog Rešenja o prihvatanju Godišnjeg izveštaja o realizaciji programa i utrošku budžetskih sredstava Sportskog saveza opštine Beočin i sportskih klubova članica Sportskog saveza opštine Beočin  za 2017. godinu; Predlog Rešenja o prihvatanju Kvartalnog izveštaja o realizaciji programa i utrošku budžetskih sredstava Sportskog saveza opštine Beočin i sportskih klubova članica Sportskog saveza opštine Beočin (prvi kvartal 01.01.-31.03.2018. godine); Predlog Zaključka o nastavku prenosa sredstava Sportskom savezu opštine Beočin; Predlog Operativnog plana odbrane od poplava na teritoriji opštine Beočin za vode II reda za 2018. godinu.

Opštinsko veće 64. sednicaOpštinsko veće 64. sednica

Sednica Veća završena je redovnom tačkom dnevnog reda koja se odnosila na u međuvremenu pristigla pitanja, predlozi i zahtevi građana.

Opštinsko veće 64. sednicaOpštinsko veće 64. sednica

-
-
-
-
-
-
-
-