Sačekajte momenat!!!Општина Беочин
-
-
-
-
-
-
-
<< Nazad
Beočin, 19. februar 2018.

57. sednica Opštinskog veća

Raspisivanje Konkursa za sufinansiranje projekta proizvodnje medijskih sadržaja iz oblasti javnog informisanja na teritoriji opštine Beočin u 2018. godini

Raspisivanje Konkursa za sufinansiranje projekta proizvodnje medijskih sadržaja iz oblasti javnog informisanja

U ponedeljak 19.02.2018. godine održana je sednica Opštinskog veća kojom je predsedavao predsednik Veća i Opštine Beočin, Mitar Milinković. Sednici su pored članova veća prisustvovali i predstavnici drugih struktura opštine i lokalne samouprave.

Raspisivanje Konkursa za sufinansiranje projekta proizvodnje medijskih sadržaja iz oblasti javnog informisanjaRaspisivanje Konkursa za sufinansiranje projekta proizvodnje medijskih sadržaja iz oblasti javnog informisanja

Na dnevnom redu sednice našlo se 5. tačaka kojima su doneti: Predlog Rešenja o davanju saglasnosti na Odluku o izmeni i dopuni Pravilnika o kategorizaciji sportskih organizacija, kriterijumima i postupku dodele sredstava za sufinansiranje programskih aktivnosti sportskih organizacija, članica Sportskog saveza opštine Beočin, Predlog Odluke o odobravanju godišnjih i posebnih programa u oblasti sporta za 2018. godinu i Predlog Konkursa za sufinansiranje projekta proizvodnje medijskih sadržaja iz oblasti javnog informisanja na teritoriji opštine Beočin u 2018. godini.

Visina budžetskih sredstava predviđenih za sufinansiranje projekata proizvodnje medijskih sadržaja iz oblasti javnog informisanja, a koja će biti raspoređena putem Javnog poziva/konkursa u 2018. godini, iznosi 2.900.000,00 dinara Najmanji iznos sredstava koji se može odobriti po projektu iznosi 100.000,00 dinara, a najveći iznos sredstava po projektu iznosi  1.000.000,00  dinara.

Raspisivanje Konkursa za sufinansiranje projekta proizvodnje medijskih sadržaja iz oblasti javnog informisanjaRaspisivanje Konkursa za sufinansiranje projekta proizvodnje medijskih sadržaja iz oblasti javnog informisanja

Predlozi projekata dostavljaju se u zatvorenoj koverti Pisarnici opštine Beočin na adresu: Opština Beočin, Svetosavska br. 25, isključivo poštom preporučeno, ili kurirskim putem odnosno ličnom dostavom.

Prijava se podnosi  u roku od 20 dana od dana  objavljivanja Konkursa u dnevnim listu “Dnevnik“ od 20.02.2018. godine do 12.03.2018. godine  i na zvaničnoj internet prezentaciji opštine Beočin www.beocin.rs, gde se mogu videti svi uslovi, obrasci i detalji vezani za konkurs.

Sednica Veća je završena redovnom tačkom u okviru koje su razmatrana pristigla pitanja, predlozi i zahtevi.

-
-
-
-
-
-
-
-