Sačekajte momenat!!!Општина Беочин
-
-
Razvojni fond Vojvodine
-
-
-
-
-
-
<< Nazad
Beočin, 3. septembar 2019.

Razvojna agencija Vovodine i Fond "Evropski poslovi" u poseti opštini Beočin

Razvojna agencija Vovodine i Fond Evropski poslovi u poseti opštini Beočin

Predstavnici Fonda "Evropski poslovi" AP Vojvodine, Zoran Pavić i Senka Bengin, zajedno sa predstavnicima Razvojne agencije Vojvodine Majom Sokić - Heger i Jaroslavom Ferko, posetili su danas opštinu Beočin. U Opštini Beočin susreli su se sa Majom Gudurić, članicom Opštinskog veća za privredu, poljoprivredu i ruralni razvoj, komunalne delatnosti i infrastrukturu, Gordanom Ćirović, načelnicom Opštinske uprave i Đorđem Dardićem, rukovodiocem odeljenja za privedu i LER.

Tokom sastanaka, bilo je reči o trenutnoj saradnji opštine sa ove dve institucije, kao i koracima koji će dovesti do njenog unapređenja.

Razvojna agencija Vovodine i Fond Evropski poslovi u poseti opštini BeočinPredstavnici Opštine Beočin predstavili su svoj rad  na projektu" EXCHANGE 5 – popis imovine kao važna karika lokalno ekonomskog razvoja faza II" i zainteresovanost za održavanje obuka pod nazivom "Mogućnosti finansiranja putem EU fondova" od strane  Fonda "Evropski poslovi" kako bi, kroz ovaj vid edukacije, doprineli većem razvoju lokalne samouprave.

Tokom sastanaka razgovarano je i o mogućnosti saradnje predstavnika lokalne samouprave sa Razvojnom agencijom Vojvodine kroz korišćenje subvencija, kao i kroz izradu razvojnih dokumenata koji se direktno odnose na jedinice lokalne samouprave.

-
-
-
-
-
-
-
-