Сачекајте моменат!!!Општина Беочин
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Време у Беочину
26 °C  54 % Делимично облачно
-
Актуелни конкурси
-
-
-
-
Годишњи извештаји о раду јавних предузећа
Ценовник услуга јавних предузећа
Промо материјали и брошуре
Базе подазака
Службени лист општине Беочин
Питајте председника
Питајте председника скупштине
Јавне набавке
<< Назад
Беочин, 9. јун 2016.

2. седница Скупштине општине Беочин

У знаку разрешења и именовања

2. седница Скупштине општине Беочин

На данашњем 2. заседању Скупштине општине Беочин, којом је председавао председник Зоран Стокућа, пред одборницима се нашао дневни ред сачињен од 26. тачака.

Седници су поред одборника присуствовали и председник општине Митар Милинковић, заменик председника општине Миланко Бјелобрк, чланови Општинског већа и начелница општинске управе Катарина Остојић-Илић.

2. седница Скупштине општине Беочин2. седница Скупштине општине Беочин

Седница је протекла у знаку разрешења и именовања па је тако донето решење о престанку мандата одборницима Митру Милинковићу и Миланку Бјелобрку због избора на функцију, а за Милана Ковачевића и Јована Крстића донето је решење о потврђивању мандата одборника.

Скупштина општине, претходно разрешивши досадашње чланове скупштинских комисија, директоре појединих јавних предузећа, као и чланове управних и надзорних одбора, именовала је нове на дате функције.

2. седница Скупштине општине Беочин2. седница Скупштине општине Беочин

За в.д. директора Јавног предузећа "Спортско пословни центар Беочин” именован је Зоран Тешић.

Пред одборницима се на усвајању нашла и измена Одлуке о платама и накнадама изабраних, постављених и именованих лица, одборника, чланова управних и надзорних одбора и радних тела органа општине као и доношење решења о именовању стручног тима за пројекат концесије поверавања обављања комуналне делатности производње и дистрибуције топлотне енергије на територији општине Беочин.

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-