Сачекајте моменат!!!Општина Беочин
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Време у Беочину
28 °C  66 % Претежно облачно
-
Актуелни конкурси
-
-
-
-
Годишњи извештаји о раду јавних предузећа
Ценовник услуга јавних предузећа
Промо материјали и брошуре
Базе подазака
Службени лист општине Беочин
Питајте председника
Питајте председника скупштине
Јавне набавке
<< Назад
Беочин, 23. децембра 2014.

На ванредној седници Скупштине општине Беочин смењено досадашње руководство

Вандредна седница Скупштине општине Беочин

Милан Шодић нови је председник Општине Беочин, а Милан Чачић његов заменик. Нови функционери су чланови Српске напредне странке и обојица су на ванредној седници СО, одржане 23. децембра на иницијативу 15 одборника, добили по 20 гласова од укупно 29 одборника колико чини скупштински сазив. Већину у беочинском парламенту обезбедиле су Српска напредна странка, Социјалистича партија Србије, Демократска странка Србије и Ромска демократска странка.

Досадашњих дужности, вољом већине, разрешени су прво председница Скупштине Видана Недић са 17 гласова, а потом и председник мр Богдан Цвејић са 18 гласова. На место председника Скупштине општине Беочин изабран је, као и предходници тајним гласањем, Стеван Ђурђевић из Социјалистичке партије Србије са 19 гласова. Предложено Општинско веће такође је добило подршку већине одборника па ће га у наредном периоду чинити: Миленко Милинковић, Горан Добријевић, Биљана Јанковић ( по 21 глас), Бранислав Бабић, Јован Кукољ, Весна Јалић и Мара Петковић (по 20 гласова).

На истој седници разрешени су и именовани председник и нови чланови Општинске изборне комисије као и Мандатно-имунитетске комисије и Комисије за кадровска и административна питања и радне односе, а донета су и решења о престанку мандата два одборника због избора на функцију.

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-