Sačekajte momenat!!!Општина Беочин
-
-
-
-
-
-
-
<< Nazad

Beočin, 12. jun 2019.

Održana 106. sednica Opštinskog veća opštine Beočin

Održana 106. sednica Opštinskog veća opštine Beočin

U sredu, 12. juna u Mlajoj sali Skupštine opštine Beočin, održana je 106 sednica Opštinskog Veća opštine Beočin kojom je predsedavao predsednik Veća i opštine Beočin, Mitar Milinković. Na dnevnom redu ove sednice našlo se 20 tačaka i to: Predlog Odluke o davanju saglasnosti na Konačni nacrt ugovora o javno-privatnom partnerstvu za vršenje usluga rekonstrukcije i modernizacije sistema javnog osvetljenja primenom mera uštede energije sa led tehnologijom na teritoriji opštine Beočin, Predlog Odluke o okončanju postupka likvidacije nad Javnim preduzećem „Građevinsko zemljište i putna privreda“ Beočin – u likvidaciji. Predlog Odluke o raspodeli likvidacionog ostatka JP „Građevinsko zemljište i putna privreda“ Beočin – u likvidaciji, Predlog Rešenja o prihvatanju Godišnjeg izveštaja o poslovanju Javnog preduzeća „ Toplana“ Beočin za 2018. godinu, Predlog Rešenja o davanju saglasnosti na Odluku o izmenama i dopunama Godišnjeg programa poslovanja JKP „Beočin“ Beočin za 2019. godinu, Predlog Rešenja o davanju saglasnosti na Odluku o izmenama i dopunama Posebnog programa korišćenja subvencija iz budžeta opštine Beočin za 2019. godinu JKP „Beočin“ Beočin, Predlog Rešenja o davanju saglasnosti na Izveštaj o radu Pravobranilaštva opštine Beočin za 2018. godinu, Predlog Rešenja o razrešenju i imenovanju predsednika i člana Nadzornog odbora Javnog preduzeća „Toplana“ Beočin, Predlog rešenja o razrešenju i imenovanju člana Upravnog odbora Predškolske ustanove“Ljuba Stanković“ Beočin ispred lokalne samouprave, Predlog Rešenja o razrešenju i imenovanju predsednika i člana Mandatno-imunitetske komisije, Predlog Rešenja o razrešenju i imenovanju predsednika i člana Komisije za kadrovska i administrativna pitanja i radne odnose, Predlog Odluke o utvrđivanju projekata crkava i verskih zajednica za koje se odobravaju sredstva iz budžeta opštine Beočin za 2019. godinu, Predlog Rešenja o imenovanju Komisije za ocenjivanje projekata za ostvarivanje javnog interesa u oblasti javnog informisanja za 2019. godinu koji se finansiraju iz budžeta opštine Beočin, Razmatranje Nacrta Javnog oglasa za otuđenje građevinskog zemljišta u javnoj svojini radi izgradnje poslovnih, stambenih, poslovno-stambenih i stambeno-poslovnih objekata putem javnog nadmetanja, Predlog rešenja o obrazovanju Komisije za sprovođenje postupka otuđenja i davanja u zakup građevinskog zemljišta u javnoj svojini opštine Beočin kao i upoznavanje sa Informacijom o pripremljenosti sistema odbrane od grada za sezonu 2019. godine na teritoriji radarskog centra „Fruška Gora“ i Zahtevom za dostavu podataka o šteti na poljoprivrednim kulturama prouzrokovanim dejstvom grada tokom 2019. godine na teritoriji radarskog centra „Fruška Gora“.

Održana 106. sednica Opštinskog veća opštine BeočinOdržana 106. sednica Opštinskog veća opštine Beočin

Na sednici su razmatrani i usvojeni i sledeći dokumenti: Saglasnost Opštinskog veća na postupak uspostavljanja službenosti prolaza na parceli koja nije u javnoj svojini opštine Beočin u korist opštine i Rešenje o formiranju Komisije za sprovođenje postupka neposredne pogodbe radi pribavljanja nepokretnosti u javnu svojinu opštine Beočin.

Kao i uvek sednica Veća završena je redovnom tačkom dnevnog reda koja se odnosila na pristigla pitanja, predloge i zahteve.

Održana 106. sednica Opštinskog veća opštine BeočinOdržana 106. sednica Opštinskog veća opštine Beočin

Održana 106. sednica Opštinskog veća opštine BeočinOdržana 106. sednica Opštinskog veća opštine Beočin

-
-
-
-
-
-
-
-