Sačekajte momenat!!!Општина Беочин
-
-
-
-
-
-
-
<< Nazad
Beočin, 23. januar 2019.

Opštinsko veće 92. sednica

Opštinsko veće 92. sednica

U sredu, 23. januara 2019. godine sa početkom u 08,15 časova u zgradi Skupštine opštine Beočin, u Maloj sali, održana je 92. sednica Opštinskog veća opštine Beočin, kojom je predsedavao predsednik Opštinskog veća i opštine Beočin, Mitar Milinković, a kojoj su pored članova veća prisustvovali predstavnici i drugih rukovodećih struktura opštine kao i izvestioci za dostavljene predloge odluka i rešenja po tačkama dnevnog reda.

Opštinsko veće 92. sednicaOpštinsko veće 92. sednica

Na dnevnom redu ove sednice bilo je 11 tačaka, a razmatrani su i usvajani: Predlog Programa uređivanja građevinskog zemljišta za 2019. godinu, Predlog Rešenja o davanju saglasnosti na Predlog Pravilnika o određivanju naknade za održavanje funkcionalnosti sistema daljinskog grejanja, Predlog Rešenja za utvrđivanje javnog interesa za eksproprijaciju, odnosno administrativni prenos nepokretnosti u cilju izgradnje pristupne naseljske saobraćajnice – kolski prilaz u K.O. Čerević.

Opštinsko veće 92. sednicaOpštinsko veće 92. sednica

Na sednici su prema utvrđenom dnevnom redu razmatrana i druga pitanja, kao i molbe, predlozi i zahtevi građana vezani za rešavanje njihovih ličnih trenutnih potreba i situacija u kojima se nalaze iz domena nadležnosti i odlučivanja opštinskog veća.

Opštinsko veće 92. sednicaOpštinsko veće 92. sednica

-
-
-
-
-
-
-
-