Сачекајте моменат!!!Општина Беочин
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Време у Беочину
26 °C  54 % Делимично облачно
-
Актуелни конкурси
-
-
-
-
Годишњи извештаји о раду јавних предузећа
Ценовник услуга јавних предузећа
Промо материјали и брошуре
Базе подазака
Службени лист општине Беочин
Питајте председника
Питајте председника скупштине
Јавне набавке
<< Назад
Београд, 24. јун 2018.

Општина Беочин на „Данима Војводине“ у Београду

Општина Беочин на - Данима Војводине - у Београду

Општина Беочин на - Данима Војводине - у БеоградуПо шести пут одржана је туристичка манифестација  Дани Војводине у Београду, а ове године акценат је стављен на гастрономске специјалитете, тако да су посетиоци могли да уживају у различитим укусима јела специфичних за Војводину, по рецептима кухиње наших бака и кулинарској традицији тих простора коју Војвођани с поносом чувају и негују. Наравно није изостала ни незаобилазна богата презентација вина разних сорти грожђа по којима су чувени војвођански предели.

Општина Беочин на - Данима Војводине - у БеоградуОпштина Беочин на - Данима Војводине - у Београду

На овогодишњим Данима Војводине Општина Беочин је имала свој штанд, а туристичка понуда Општине Беочин презентована је преко њених вредних удружења жена и других излагача који су представили богатство традиције, културе и народних обичаја у изради домаћих рукотворина и здраве хране, колача, меда, вина и ракије са северних падина Фрушке Горе и на десној обали Дунава. Брошуром „Беочин од срца“ која је дељена посетиоцима  наших штандова презентовани су и сви други туристички садржаји општине попут чувених манастира, бројних манифестација, ресторана, винарија, излетишта и других вредних и значајних места наше општине које треба видети.

Општина Беочин на - Данима Војводине - у БеоградуОпштина Беочин на - Данима Војводине - у Београду

Презентација туристичке понуде у Београду почела је 21. јуна у Скадарлији. У оквиру фестивала хране, пића и туризма, под јединственим називом Дани Војводине у Београду, где су се представиле туристичке организације из Срема, Баната и Бачке са својим удружењима жена, произвођачима хране и пића.

Општина Беочин на - Данима Војводине - у БеоградуОпштина Беочин на - Данима Војводине - у Београду

Други део програма презентације у оквиру фестивала хране, пића и туризма, под називом Сербика, одржан је од 23. до 24. јуна 2018. године на Савској Променади. Посетиоцима су представљени војвођански специјалитети, пића и најзанимљивије туристичке дестинације. Ова привредно туристичка манифестација изложбено-продајног карактера окупила је поред Војводине и више од 70 излагача из целе Србије.

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-