Sačekajte momenat!!!Општина Беочин
-
-
-
-
-
-
-
<< Nazad
Beočin, 9. februar 2018.

56. sednica Opštinskog veća

Raspisivanje konkursa za dodelu sredstava budžeta opštine za projekte iz oblasti kulture, obrazovanja i umetnosti od značaja za opštinu kao i redovne aktivnosti udruženjima, crkvama i verskim zajednicama

Raspisivanje konkursa za dodelu sredstava budžeta opštine za projekte

U petak 9 februara održana je 56. sednica Opštinskog veća kojom je predsedavao predsednik Veća i Opštine Beočin, Mitar Milinković. Sednici su pored članova veća prisustvovali i predstavnici drugih struktura opštine i lokalne samouprave.

Raspisivanje konkursa za dodelu sredstava budžeta opštine za projekteRaspisivanje konkursa za dodelu sredstava budžeta opštine za projekte

Na dnevnom redu sednice našlo se 9. tačaka kojima su donete Odluke o raspisivanju konkursa za dodelu sredstava iz budžeta opštine Beočin za 2018. godinu za programe i projekte iz oblasti kulture, obrazovanja i umetnosti koji su od značaja za opštinu Beočin kao i za redovne aktivnosti i programe udruženja na teritoriji opštine Beočin, crkvama i verskim zajednicama.

Raspisivanje konkursa za dodelu sredstava budžeta opštine za projekteKonkursi će biti objavljeni na Oglasnoj tabli Opštinske uprave Beočin i na zvaničnom sajtu opštine Beočin, konkursna dokumentacija moći će se preuzeti na pisarnici Opštinske uprave Beočin, Svetosavska 25, u Uslužnom centru Svetosavska bb kao i sa sajta opštine Beočin na adresi:  www.beocin.rs, a trajaće 15 dana od dana objavljivanja dok će se prijave moći predavati neposredno ili preporučenom pošiljkom na adresu Opštine Beočin najkasnije do 26. o2. 2018. godine do 15,00 časova uz obavezan naziv komisije koja će razmatrati podnetu prijavu. Prijave koje se ne dostave na propisanim obrascima kao i nepotpune i neblagovremene prijave neće biti uzete u obzir.

Na sednici su doneta i Rešenja o imenovanju Komisija za dodelu sredstava iz budžeta opštine kao i Odluka o raspisivanju konkursa za sufinansiranje projekata proizvodnje medijskih sadržaja iz oblasti javnog informisanja na teritoriji opštine Beočin u 2018. godini.

Raspisivanje konkursa za dodelu sredstava budžeta opštine za projekteRaspisivanje konkursa za dodelu sredstava budžeta opštine za projekte

Sednica je završena redovnom tačkom u okviru koje se razmatraju pristigla pitanja, predlozi i zahtevi i gde je na inicijativu predsednika opštine donet Zaključak kojim Opštinsko veće opštine Beočin zadužuje likvidacione upravnike Javnog preduzeća „Građevinsko zemljište i putna privreda“ Beočin  – u likcvidaciji Gordanu Ćirović i Javnog preduzeća „Sportsko poslovni centar Beočin“ Beočin -  u likvidaciji Jelenu Drobnjak da preduzmu sve neophodne radnje radi završetka započetih likvidacionih postupaka, te sačine završne likvidacione izveštaje i dostave ih Skupštini opštine na razmatranje i usvajanje.

-
-
-
-
-
-
-
-