Сачекајте моменат!!!Општина Беочин
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Време у Беочину
28 °C  55 % Претежно облачно
-
Актуелни конкурси
-
-
-
-
Годишњи извештаји о раду јавних предузећа
Ценовник услуга јавних предузећа
Промо материјали и брошуре
Базе подазака
Службени лист општине Беочин
Питајте председника
Питајте председника скупштине
Јавне набавке
<< Назад
Беочин, 4. октобар 2019.

Потписан протокол о сарадњи

Потписан протокол о сарадњи

Данас је у општини Беочин после вишемесечног преговарања потписан протокол о сарадњи између општине Беочин коју заступа председник општине Беочин Митар Милинковић и Architecture and desing Company Ltd. Са седиштем у Републици Словачкој, Valky Saris, кога заступа инг. František Kurilla. Потписници протокола ће у наредном периоду радити на остваривању међусобне сарадње, полазећи од обостраног интереса за инвестирање у општини Беочин јер су препознати услови за спровођење заједничких планова на више локација у насељеним местима општине Беочин а све на плану локално економског развоја.

Потписан протокол о сарадњиПотписан протокол о сарадњи

Предмет овог протокола представља дефинисање узајамних намера и заједничких циљева од којих инвеститор планира следеће: - изградња пиваре, производња и паковање минералне воде и сокова, производања слада и сирупа; производња стаклене амбалаже, производња целулозе и папира, изградња хмељаре, сепарација комуналног отпада, на свакој од наведених локација планирана је изградња пречистача отпадних вода, запошљавање радника са територије општине Беочин-мин. 120, мах. 300, а у време сезоне тај број би се значајно повећао.

Потписан протокол о сарадњиПотписан протокол о сарадњи

Вредност планираних инвестиција износи 40 милиона ЕУР-а са могућношћу проширења. Договорено је да се у наредних месец дана одржи следећи састанак до када ће од стране општине Беочин бити формиран посебан стручни тим који ће обављати послове везане за наведену инвестицију и пружити сву подршку инвеститору.

Потписан протокол о сарадњиПотписан протокол о сарадњи

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-